MEŠOVITO ŽIVOTNO OSIGURANJE

Mešovito životno osiguranje, tj. štednja kroz osiguranje pruža Vam mogućnost da stvorite kapital za bezbrižnu budućnost, treće doba, finansijsku sigurnost za sebe i svoje najbliže, kapital za školovanje dece, a zašto da ne i za putovanje na neku egzotičnu destinaciju, automobil ili stambeni prostor.

Svesni smo činjenice da savremeno doba diktira brz način života i velike troškove, pa su samim tim retki oni koji sami imaju naviku da za neke svoje potrebe u budućnosti odvajaju sistemski i disciplinovano na vreme, bez da tu uštedjevinu potoše prvom prilikom kada iskrsne iznenadna potreba za vanstandardnim troškom.

Ukoliko štedite kroz osiguranje pruža Vam se mogućnost da simboličnim izdvajanjem na mesečnom, kvartalnom, polugodišnjem ili godišnjem nivou obezbedite znatnu količinu novca za buduće potrebe, ali imate i pogodnost da kroz dopunska osiguranja zaštitite sebe, a samim tim i vaše najmilije od nepredviđenih okolnosti koje bi mogle da Vas zadese. Bilo da je u pitanju nezgoda koja je ostavila trajne posledice, teža bolest, hiruška intervencija ili boravak u bolnici, uz svoju polisu imate zagarantovanu isplatu sume za koju ste se sami opredelili prilikom potpisivanja ugovora, te bi taj period lakše finansijski prebrodili i nastavili sa uobičajenim načinom života.

U zavisnosti od Vaših zahteva i potreba i u skladu sa Vašim mogućnostima napravi se ponuda koja je individualna i samim tim najbolja za Vas. Bitna činjenica je da je osiguranje proizvod koji se kupuje unapred, jer kasno je kada se nešto desi.

autor: Polosi team

Like us on Facebook