ZATO ŠTO JE VAŽNO

Zaštitite Vama najvažnije!

  • da ste finansijski zaštićeni ukoliko se povredite, razbolite ili morate na operaciju
  • da pravovremeno obezbedite sredstva za maturu, 18ti rođendan ili fakultet Vaše dece
  • da na vreme mislite o tome kako ćete jednog dana živeti bez penzije ili sa veoma malom penzijom
  • da znate Vaša prava i mogućnosti u slučaju naplate štete
  • da imate lako dostupan izvor finansija ili povoljan kredit

Možete nas kontaktirati za informisanje, konsultovanje a na raspolaganju smo Vam i za lično savetovanje!

Portal www.polisaosiguranja.rs i Agencija za zastupanje u osiguranju TIM BENEFIT ulaze u projekat saradnje sa ciljem podizanja nivoa usluge i ponude našim postojećim i budućim klijentima. Želimo da svakoj osobi omogućimo što bolji pristup informacijama iz sveta finansija sa jasnim naglaskom na besplatno savetovanje i pomoć oko razumevanja tematike svakom ko nas kontaktira.

Osim sopstvenih kapaciteta u vidu licenciranih zastupnika u osiguranju od strane NBS-a, Tim Benefit ima saradnju sa profesionalnim i iskusnim finansijskim savetnicima, agentima osiguranja, kreditnim savetnicima, proceniteljima štete i iskusnim pravnicima.

Na svako Vaše pitanje potrudićemo se da Vam pružimo odgovor u što kraćem vremenskom roku – možete nas kontaktirati putem mail-a info@polisaosiguranja.rs ili na brojeve telefona 064/189-10-10 i 063/10-20-160

Takođe možete iskoristiti našu uslugu online upita za ponudu osiguranja klikom OVDE ili online upita za ponudu kredita klikom OVDE

Naša misija – ovaj web site je nastao kao potreba velikog broja naših klijenata…svi su želeli jedno mesto gde će dobiti odgovore na pitanja, gde će dobiti savet i gde će oni biti na prvom mestu a njihove želje i potrebe – prioritet.

Verujemo da ćemo ispuniti Vaša očekivanja!

Vaš Tim Benefit

Like us on Facebook