O NAMA

Zato važno!
  • da ste finansijski zaštićeni ukoliko se povredite, razbolite ili morate na operaciju
  • da pravovremeno obezbedite sredstva za maturu, 18ti rođendan ili fakultet Vaše dece
  • da na vreme mislite o tome kako ćete jednog dana živeti bez penzije ili sa veoma malom penzijom
  • da znate Vaša prava i mogućnosti u slučaju naplate štete
  • da imate lako dostupan izvor finansija ili povoljan kredit

 

 

 

O nama

Portal www.polisaosiguranja.rs i Agencija za zastupanje u osiguranju Life Solution ulaze u projekat saradnje sa ciljem podizanja nivoa usluge i ponude našim postojećim i budućim klijentima. Želimo da svakoj osobi omogućimo što bolji pristup informacijama iz sveta finansija sa jasnim naglaskom na besplatno savetovanje i pomoć oko razumevanja tematike svakom ko nas kontaktira.

Osim sopstvenih kapaciteta u vidu licenciranih zastupnika u osiguranju od strane NBS-a, Life Solution ima saradnju sa profesionalnim i iskusnim finansijskim savetnicima, agentima osiguranja, kreditnim savetnicima, proceniteljima štete i iskusnim pravnicima.

Na svako Vaše pitanje potrudićemo se da Vam pružimo odgovor u što kraćem vremenskom roku – možete nas kontaktirati putem mail-a info@polisaosiguranja.rs ili na brojeve telefona 064/189-10-10 i 066/21-71-81

Takođe možete iskoristiti našu uslugu online upita za ponudu osiguranja klikom OVDE ili online upita za ponudu kredita klikom OVDE

Naša misija – ovaj web site je nastao kao potreba velikog broja naših klijenata…svi su želeli jedno mesto gde će dobiti odgovore na pitanja, gde će dobiti savet i gde će oni biti na prvom mestu a njihove želje i potrebe – prioritet.

Verujemo da ćemo ispuniti Vaša očekivanja!

Vaš Tim 

Life
Solution

Life Solution

Naš
Tim

 

 

Naš tim čine posvećeni profesionalci uvek spremni da pruže potrebne informacije i pomoć svojim klijentima.

Posao
za vas

 

 

 

Ukoliko ste trenutno nezaposleni, radite neodgovarajući posao ili bi vam dobro došao pristojan dodatni prihod pozovite nas za više informacija bez ikakvog ustezanja.

Like us on Facebook